joi, 29 noiembrie 2007

La Un Pas De Finala!


 Astazi s-a disputat Sferturile de Finala al campionatului de Fotbal intre liceele orasului Bacau, intre liceul Economic "Ion Ghica" Bacau , si favoritii turneului liceul Vranceanu Bacau. Meciul a inceput la ora 17.00 in sala de sport al liceului Pedagogic"Stefan cel Mare", ambele echipe avand o seriozitate si o ambitie uimitoare , deoarece ele doreau sa ajunga in penultimul act a competitiei, inceputul partidei a fost unul energic, echipele luptandu-se in teren dupa fiecare minge , chiar si cu pretul unei accidendari. Partida a inceput bine pentru liceul Economic deschizind scorul prin jucatorul Gabriel, prin pasa de exceptie a lui Andries George. Dupa deschiderea scorului , liceul Economic relaxandu-se in aparare , Vranceanu profita de ocazia oportuna si reuseste sa restabileasca scorul , prin urmarea fructificarii unui corner, economistii avand un moral scazut , acestia ratand multe ocazii la poarta adversa , avand si chiar o bara prin Popa Radu, dar nici Vranceanu nu se lasa mai prejos acestia ratand ocazii la fel de multe , avand si ei o bara .
 Cu sprijinul galeriei, liceul Economic reusind sa treaca din nou la conducere , prin reusita lul Andries George , declansand bucuria in tribune , dar tot dupa o lipsa de atentie , Vranceanu restabileste din eglitatea .
 Ultimile 5 minute ale meciului, ambele echipe oferind un meci de toata frumusetea , acestia avand ocazi dupa ocazi , 
nimerand bara de 2 ori , o bara de echipa.Meciu s-a terminat , scorul fiind 2 la 2 , asa trecandu-se la loviturile de departajare, pentru a se stabili semifinalista turneului.Prima serie de penalty a inceput foarte prost pentru amble echipe , acestia ratand loviturile , asa ca se trece la a doua seria de lovituri, si
de data acesta a fost cu noroc pentru Economic , Popa Radu marcand primul gol al seriilor de penalty, dar Vrancanu ratand din nou, portatul echipei Ravzan aparand mingea expediata . Ultima serie de penalty a fost una tensionata pentru ambele echipe, portarul liceului Vranceanu, Adrian aparand mingea expediata de Madalin Vieru, acesta primind o minge in fata , dar spre norocul lui el nu s-a accidentat si s-a ridicat .  Acum toate sperantele sunt in mainele lui Lungu Razvan, acesta aparand mingea , 
declansand bucuria echipei liceului Economic Bacau , care in semifinala de vineri va avea de infruntat liceul Letea Bacau , fiind o echipa puternica si solida, care a eliminat astazi liceul Henri Coanda Bacau cu scorul de 6 la 1 . Deci maine se va disputa Semifinala intre Liceul Economic "Ion Ghica"Bacau si Liceul Letea , contand pentru marea finala a turneului.

Niciun comentariu: