duminică, 4 noiembrie 2007

O Victorie Mare Pentru Stiinta Bacau

Azi dimineata a avut loc meciul de handbal Stiinta Bacau - HCM Constanta. Normal, Constanta pleca drept favorita fiind cea mai buna echipa din tara. Meciul a inceput la ora 11:00 si s-a desfasurat la Sala Sporturilor.

Image Hosted by ImageShack.us
Inceputul unui meci foarte echilibrat


La inceput echipa a jucat mai prost, fiind cundusa cu 4-1 in mintul 7. Insa, cu indicatiile antrenorului bacauan si cu sprijinul suporterilor echipa incet-incet a inceput sa isi revina. In minitutul 15 scorul a ajuns 4-4. Meciul a continuat echipele marcand goluri consecutiv, la pauza scorul fiind egal la 11.

Image Hosted by ImageShack.us
Publicul a fost numeros, poza fiind facuta in pauza


Bacauanii au inceput foarte bine a doua repriza, dupa doar 10 minute avand un avantaj de 4 puncte. Dupa aceasta au inceput sa apara nervii in joc, constantenii comitand cateva faulturi urate, care s-au lasat cu injraturi din partea publicului, un jucator chiar incepand sa se certe cu publicul.

Image Hosted by ImageShack.us
A fost un meci destul de agresiv

Aceste intreruperi ale meciului au facut ca bacuanii sa nu se mai concentreze asa bine. In cele 20 de minute ramase, constantenii au recuperat puncte, reducand din diferenta incontinuu. Insa, in final, scorul a ramas in favoarea bacauanilor, meciu terminandu-se cu un uimitro 23-22 pentru Stiinta. Se pate observa dupa acest scor cat de strans a fost meciul.

Niciun comentariu: